Yritys

c401

Carinafour on maailmanlaajuisesti toimiva teollisuuden tuotanto- ja valmistusprosessien osaaja.

Me Carinafourilla olemme sitoutuneet koko toimintaympäristömme uudistamiseen, kasvun mahdollistamiseen ja suorituskyvyn parantamiseen kehittämällä jatkuvasti asiakkaidemme prosesseja.

Toimintaympäristömme koostuu eri teollisuusekosysteemien toimijoita. Carinafourilaiset ovat alansa huippuosaajia, joilla on vuosien kokemus prosesseista ja niiden kehittämisestä. Tavoitteenamme on luoda lisää työpaikkoja Varsinais-Suomeen.

Liittyäksesi Carinafourin prosessiosaajiin, katso tiedot avoimista työpaikoista ura-sivuiltamme.

Operointipalvelut

CarinaFour_3

Carinafourin tuotannon ja valmistuksen operointipalvelut perustuvat pitkäaikaiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa tukien asiakkaidemme liiketoimintatavoitteita.

Carinafourin operoidessa valmistus- ja tuotantoprosessejanne, yrityksenne voi keskittyä ydintoimintojenne pyörittämiseen.

Operointipalvelujemme lisäksi toimitamme asennuspalveluja ja asennusprojektien johtamista. Asennusprojektit voivat koostua laajoista kokonaisuuksista sisältäen asennussuunnittelun, hankinnat, asennustyön sekä asiakas- ja viranomaishyväksynnät.

Kehityspalvelut

CarinaFour_2

Carinafour kehittää yhdessä asiakkaan kanssa asiakaskohteen tuotanto- ja valmistusprosesseja digitaalisten työkalujen avustamana.

Carinafourilla on laaja analyysiportfolio, jonka avulla analysoimme olemassa olevien tuotanto- ja valmistusprosessien nykytilan sekä määrittelemme uusien tai päivitettyjen prosessien vaatimukset. Yhdessä kehityspalvelutiimimme kanssa, voitte tunnistaa yrityksenne hyödyntämättömän tuottavuuspotentiaalin, johon pääsette käsiksi uudistettujen, kustannustehokkaampien prosessien avulla.

Analyysien lisäksi suunnittelemme ja toteutamme tuotanto- ja asennuskonsepteja asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Yrityksellesi luodut tuotanto- ja asennuskonseptit mahdollistavat kustannusrakenteiden tehostamisen ja markkina-alueen kasvattamisen.

CARINAFOUR is the leading-edge company in global industrial project management, production and supply chain processes.

Our Recent Work

Read More

From The Blog

ECOPRODIGI project enhancing maritime industry digitalisation in the Baltic Sea Region

Carinafour has received EU-funding to take part in an...

Carinafour ja Fira Ketterä yhteistyöhön

Carinafour ja Fira Palvelut Oy ovat allekirjoittaneet...

Business Camp Turku – Yrityksen kilpailukyvyn johtaminen

Carinafourin hallituksen puheenjohtaja Ari Viitanen puhui...

Read More